Het kan altijd zijn dat u vragen heeft. Op deze pagina proberen wij u te helpen met het beantwoorden van de meeste vragen. Heeft u toch een vraag die er niet tussen staat, dan bent u welkom in onze showroom, of neem gerust contact op met onze medewerkers.

Informatie of vragen…

Loader image

U kunt op werkdagen van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur terecht in onze showroom. Wilt u liever een afspraak? Dat kan neem dan vooraf even contact op met onze winkel.

Onze naam zou zeggen dat wij alleen staopstoelen verkopen, maar niks is minder waar. Wij verkopen maatwerk en naar maat relaxfauteuils, met of zonder staop-functie, klassiek of modern.

Wij staan al jaren bekend om eerlijke prijzen, en niet voor onze enorme kortingen zoals veel aanbieders u bieden. Eerlijke en betaalbare prijzen met alle service en garantie van dien. Geen druk bij verkoop, maar op uw gemak uitzoeken, waarbij onze verkoper u helpt met goede keuzes te maken zodat u straks lang kunt genieten van uw nieuwe fauteuil.

Jawel, u zult van A tot Z door onze medewerkers worden geholpen. De bezorgdienst komt uw bestelling netjes thuis afleveren. Daarbij hoort een degelijke uitleg, en u mag vragen stellen. De medewerker(s) nemen alle afval zoals plastic en karton mee retour zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

Om een order vast te leggen vragen wij altijd een aanbetaling. Niet zoals bij andere winkels 10% van het aankoopbedrag, maar € 100,- per bestelling. Dit geeft u, en ons zekerheid.  Wij werken graag met vertrouwen van beide partijen, dat geeft rust en zorgt voor een fijn verloop van de aankoop tot levering. De aanbetaling kunt u bij ons in de winkel met PIN of contante betaling doen.

De betaling gebeurd bij aflevering per PIN of contante betaling. De medewerker heeft een nette factuur bij en een kopie van de order. Samen kunt u controleren of alles juist is.

Bij een normale aankoop is de gemiddelde levertijd tussen de 6 & 12 weken, voor maatwerk. In sommige gevallen hebben wij mogelijkheden om een stoel eerder (al binnen 2 weken) te leveren met vast gestelde stoffen. Uiteraard zijn wij afhankelijk van de fabrikant. De gemiddelde tijd afgelopen jaren is ± 8 weken.

Wij geven u 2 jaar garantie op de gehele fauteuil of bank. De garantie voorwaarden vindt u op uw order bij aankoop. Ook na 2 jaar mag u altijd ons contacten omdat wij graag onze klanten helpen.

Onze eigen servicedienst heeft al 27 jaar ervaring in reparatie's van elektrisch bedienbare fauteuils. Deze zullen ervoor zorgen dat u weer spoedig kunt genieten zonder problemen.