Reparatie sta-op stoelen

Hebt u een relaxfauteuil of sta-op-stoel van Doge, Hukla, of DS-Meubel met een defect die buiten de garantie valt, aangekocht bij ons?

Een nieuwe stoel kost al snel tussen de € 1500,- en € 8000,-. Wij hebben met inmiddels meer als 30 jaar ervaring gezien dat vaak een stoel met op-sta hulp gerepareerd kan worden. Wij zullen vooraf een inschatting maken van de kosten wanneer u zelf mag/kan beslissen of wij naar u toe komen.

Wij kunnen uw stoel (indien aangekocht bij ons) repareren.

Wilt u graag onze monteur op locatie? Neem dan contact met ons op. Wij zullen u een eerlijk advies geven en/of de mogelijkheden. Let op ! Door drukte komen wij tot maximaal 30 km buiten Best voor reparaties en enkel voor merken die wij vertegenwoordigen. Tevens voor stoelen aangekocht bij de Staopstoel-Specialist.

Heeft u bijvoorbeeld een onderstaand probleem?

  • Motoren / mechanieken die (plots) niet (meer) werken
  • Krakend onderstel
  • Accu kapot of niet meer op te laden
  • Functie uitval van een van de bewegende delen
  • Handbediening defect (klik op de link om de mogelijkheden te bekijken)
  • Losse onderdelen gevonden van de stoel

Afhankelijk van de ernst en beschikbaarheid van de klacht/storing kan een reparatie vrij snel uitgevoerd worden. Mocht de stoel moeten worden meegenomen naar onze werkplaats, en kan de reparatie niet direct worden uitgevoerd, dan kan de klant gebruik maken van een tijdelijke huurstoel op aanvraag. Alles gaat in goed overleg met u.

Wij helpen u ook met een defecte stoel