Wij, de StaOpStoel-Specialist bieden u graag meer zekerheid voor de komende jaren. Daarom bieden wij u een Protexx stoelonderhoud aan van 5 jaar voor maar € 30,- extra !

De droom van een ieder die een staopstoel of relaxfauteuil koopt, is een vlekkeloos lange levensduur. Helaas blijkt dit maar al te vaak ook echt een droom te zijn. Een vlek die niet meer te verwijderen is, blijft een ergernis voor zowel de bezitter van het meubel als de leverancier. Immers, de klant is niet meer gelukkig met zijn aankoop en ontevreden klanten komen niet vaak meer terug.

Dan biedt Protexx de ultieme oplossing voor alle zitmeubelen gestoffeerd met leder, meubelstof. Jarenlange bescherming tegen snel indringen van vuil en vloeistof, gecombineerd met de professionele ondersteuning op het moment dat het even niet lukt om een vlek zelf te verwijderen. Wie wil dat niet? De professionele servicemedewerkers van Protexx bezoeken de klant aan huis en verwijderen de vlek zonder verdere kosten voor u als de consument.