De Sta-Op-Stoel Specialist is ontstaan in de ZHON Zorgwinkel in het hartje van Best. Al meer dan 29 jaar ervaring met sta-op stoelen (ook wel seniorenstoel genoemd) hebben wij een specialisme ontwikkeld waarin u als klant centraal staat bij de keuze van uw staopstoel.

Een eerlijk advies voor betaalbare prijzen

Het stukje wat u bij de grote prijzenvechters of groot-adverteerders beloofd wordt kunnen wij “echt” leveren.

Geen onzin verhalen, geen leeftijdskortingen, geen verkooptrucs aan huis, geen beloftes die we niet nakomen!

Hoe gaat u, de StaOpStoel-Specialist dat doen?

Wij ontvangen u graag in onze gezellige showroom in een huiselijke sfeer. Daar laten wij ons informeren door u, wat voor u belangrijke zaken vindt voor een sta-op stoel. Na deze informatie kunnen wij u enkele relaxstoelen laten zien die aan uw wensen zouden kunnen voldoen. Natuurlijk spreken we uitgebreid met u over de mogelijkheden en de vele optie’s die wij kunnen bieden. Door vele leverbare maten, kleuren, stoffen en leersoorten komen we samen tot een goede beslissing voor een goede prijs.

Laat u verrassen en kom eens in onze showroom

Ontstaan van de Staopstoel-Specialist

Patrick Schmidt is directeur (CEO) en oprichter van de specialist in maatwerk fauteuils. 20 jaar lang werkte Patrick intensief met alle merken op gebied van fauteuils waardoor hij een schat aan informatie had toen hij de stap zette om de beste fauteuil-specialist te worden. Reparatie, bezorging heeft hij allemaal gedaan, en daarom weet Patrick als geen ander waar de knelpunten zitten. 

Patrick wist de beste kwaliteit-fabrieken te overtuigen om met hem samen te gaan werken, wat nu na al meer dan 6 jaar resulteert in een specialist waar onze ambassadeurs (klanten) terecht kunnen voor een knappe, betaalbare en persoonlijk passende fauteuil. 

Laat u verrassen door Patrick of medewerkers en kom naar onze showroom.

De koffie staat klaar.