Eerlijke prijzen * Klantgericht * 27 Jaar ervaring

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=balloon theme=light color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=25px height=0 interval=5000 language=1 inline=1]
De Staopstoel-Specialist

De Staopstoel-Specialist

Een relaxstoel met opstahulp!

Wanneer u in de gehele maand juli bij ons een relaxfauteuil met of zonder sta-op-functie besteld krijgt u van ons 10% korting op het totaalbedrag ! Een mooie korting voor de zonnige maand! Profiteer nu en kom naar onze showroom !

Meer lezen

Wat een superactie deze maand ! U koopt 2 stoelen en u krijgt maar liefst 50% korting op de voordeligste stoel van de 2! Beter kunt u de zomer niet beginnen ! Uw korting kan zomaar oplopen tot wel € 1000,- !!! Pak deze kans.

Meer lezen

Kies voor het ultieme zitcomfort! DOGE Collection bestaat 25 jaar, profiteer nu en kies één van de drie opties: Optie 1: Gratis upgrade stofgroep Optie 2: Gratis accupakket Optie 3: Tot € 175,- korting op accessoire / optie naar keuze Klik hier om direct naar de mooie mogelijkheden van DOGE Collection te gaan >> Deze actie is […]

Meer lezen

Wanneer u in de gehele maand mei bij ons een relaxfauteuil met of zonder sta-op-functie besteld krijgt u van ons een hoofdkussen in dezelfde kleur en leer of stof kado ter waarde van maar liefst € 320,- !!

Meer lezen

ONZE PUNTEN VAN VOORZORG Uiteraard houdt de Staopstoel-Specialist rekening met de maatregelen omtrent het Coronavirus (Covid-19). We hebben onze punten van voorzorg voor u op een rijtje gezet.  1,5 meter afstandOnze showroom, bied voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Dit zullen wij hanteren. We zien erop toe dat er maximaal twee […]

Meer lezen

Heerlijk om bij uw relaxfauteuil een boek te kunnen lezen, een kopje thee te drinken, of lekker te kunnen eten zonder dat u alles op uw schoot hoeft te nemen. Wij denken aan u. In april ontvangt u bij elke aankoop van een nieuwe relaxtstoel een leestafel kado ! Doe uw voordeel en kom naar onze winkel!

Meer lezen

Veel mensen kopen bij de aanschaf van een relaxfauteuil een hoofdkussen bij in dezelfde stof of leer. Deze kosten toch al snel ± € 320,- ! Wij zouden niet de specialist zijn als wij u een mooie maandactie aanbieden. Deze maand een GRATIS hoofdkussen kado bij aankoop van uw nieuwe relaxstoel met of zonder staop-hulp.

Meer lezen

Deze maand willen wij u verrassen en krijgt u bij elke aankoop van een nieuwe relaxfauteuil met of zonder sta-op functie een gratis accu bijgeleverd ! Dat wil zeggen dat u uw stoel waar dan ook in de ruimte kunt plaatsen zonder snoeren ! Dat is toch heerlijk.

Meer lezen

Wat een superactie deze maand ! U koopt 2 stoelen en u krijgt maar liefst 50% korting op de voordeligste stoel van de 2! Beter kan het jaar niet beginnen ! Uw korting kan zomaar oplopen tot wel € 1000,- !!! Pak deze kans.

Meer lezen