Eerlijke prijzen * Klantgericht * 28 Jaar ervaring 

Wat een superactie deze maand ! U koopt 2 stoelen en u krijgt maar liefst 50% korting op de voordeligste stoel van de 2! Beter kan het jaar niet beginnen ! Uw korting kan zomaar oplopen tot wel € 1000,- !!! Pak deze kans.

Meer lezen

Na 6 jaar op een fijne, maar wat achteraf zittende, locatie hebben wij ervoor gekozen om u als klant nog beter van dienst te zijn 😊 Vanaf januari 2022 openen wij dan ook onze nieuwe showroom in het hartje (❤️) van Best 👌 Waarom zult u zich afvragen? Een betere locatie Veel parkeerruimte rondom het […]

Meer lezen

Wanneer u in de gehele maand december bij ons een relaxfauteuil met of zonder sta-op-functie besteld krijgt u van ons 10% korting op het totaalbedrag ! Een mooie korting voor de toch al dure maanden! Profiteer nu en kom naar onze showroom !

Meer lezen

Wanneer u in de gehele maand november bij ons een relaxfauteuil met of zonder sta-op-functie besteld krijgt u van ons een hoofdkussen in dezelfde kleur en leer of stof kado ter waarde van maar liefst € 320,- !!

Meer lezen

Deze maand willen wij u verrassen en krijgt u bij elke aankoop van een nieuwe relaxfauteuil met of zonder sta-op functie een gratis accu bijgeleverd ! Dat wil zeggen dat u uw stoel waar dan ook in de ruimte kunt plaatsen zonder snoeren ! Dat is toch heerlijk.

Meer lezen

Zoals u waarschijnlijk heeft vernomen gaan wij vanaf 2 januari 2022 onze nieuwe showroom openen in de Hoofdstraat 36 in Best 😊. Om een frisse start te maken hebben wij een selectie NIEUWE & GEBRUIKTE relaxfauteuils met en zonder sta-op hulp die direct weg mogen. Op deze pagina kunt u zien welke stoelen nog beschikbaar […]

Meer lezen

Een standaard fauteuil is prima maar een fauteuil met bijvoorbeeld 3 motoren, een lendesteun, extra dik leer, een accu en een hoofdsteun dat is toch net iets fijner. Nu is uw kans daar…. wij geven u deze maand 20% korting op elke upgrade die u doet op uw standaard fauteuil. Dat kan u heel wat besparen in uw beurs. Kom snel naar onze showroom en geniet van deze korting.

Meer lezen

Heerlijk om bij uw relaxfauteuil een boek te kunnen lezen, een kopje thee te drinken, of lekker te kunnen eten zonder dat u alles op uw schoot hoeft te nemen. Wij denken aan u. In april ontvangt u bij elke aankoop van een nieuwe relaxtstoel een leestafel kado ! Doe uw voordeel en kom naar onze winkel!

Meer lezen

Wanneer u in de gehele maand juli bij ons een relaxfauteuil met of zonder sta-op-functie besteld krijgt u van ons 10% korting op het totaalbedrag ! Een mooie korting voor de zonnige maand! Profiteer nu en kom naar onze showroom !

Meer lezen

Wat een superactie deze maand ! U koopt 2 stoelen en u krijgt maar liefst 50% korting op de voordeligste stoel van de 2! Beter kunt u de zomer niet beginnen ! Uw korting kan zomaar oplopen tot wel € 1000,- !!! Pak deze kans.

Meer lezen
De waardering van www.zhon.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 513 reviews.