Kom in juli 2019 naar onze showroom op de Hoofdstraat 18d in het hartje Best en geniet op elke aankoop in juli van een Doge Collection stoel 10% korting !

Wist u dat:

  • wij in sommige gevallen binnen 2 weken uw stoel kunnen leveren van Doge Collection? (afhankelijk soort stof en voorraad)
  • Doge staop-stoelen altijd 3 motoren hebben?
  • wij u opmeten met de speciale meetstoel voor een perfecte zit en een stoel op maat?
  • wij de stoelen kunnen leveren in vele soorten stof of leer?
  • u ze bij ons in de showroom kun komen testen en proefzitten?
  • u altijd bij ons 3 jaar All in House vlekkenservice krijgt bij aankoop?
  • onze eigen medewerkers uw stoel komen afleveren met de bijhorende uitleg zodat u fijn kunt genieten van uw nieuwe aankoop?
  • wij van donderdag 4-7-2019 t/m woensdag 10-7-2019 gesloten zijn ivm Kermis Best

Doge Collection

De fauteuils van Doge worden in Nederland geproduceerd en staan voor kwaliteit en design.

De sta-op-hulp fauteuils beschikken standaard over 3 krachtige motoren, welke ieder afzonderlijk voor verstelling van rug, voet of sta-op-hulp zorgen.

Daarnaast zijn alle Doge sta-op-hulp stoelen voorzien van een unieke kantelfunctie, een eigenschap waar we trots op zijn! Op het moment dat u deze functie gebruikt zal namelijk de gehele stoel meekantelen inclusief de armleuningen. Deze kanteling zorgt voor een betere ergonomische zithouding en reduceert de belasting van de onderrug en het stuitje.

U kunt kiezen uit een uitgebreid kleurenpalet om de fauteuil te laten matchen bij uw huidige interieur.

Uiteraard is er een ruime keuze uit verschillende stoffen en leder waarbij behalve de stof ook het schuim een brandvertragende werking heeft.

De Staopstoel-Specialist heeft naast een aantal opgestelde sta-op-hulp stoelen van Doge ook een speciale meet stoel. Met deze meet stoel meten wij exact de juiste zitdiepte, zithoogte, zitbreedte en hoogte van de armleuningen. Door deze gegevens te combineren ontstaat de juiste pasvorm voor uw sta-op-hulp fauteuil. Na de juiste pasvorm te hebben bepaald in de meetstoel, stellen we de fauteuil in de showroom in op de juiste pasvorm en kunt u proefzitten. Uiteraard kunnen we de ingestelde pasvorm nog wat bijstellen. Vervolgens bestellen we de door u gekozen Doge fauteuil in de juiste pasvorm en bekleding.

Mocht u vervolgens na een aantal weken gebruik bij u thuis toch nog een aanpassing wensen, dan komen wij kosteloos bij u thuis de stoel nastellen.

Doge is KIWA gecertificeerd NEN-EN-ISO 9001:2008.

Alle Doge fauteuils en hulpmiddelen voldoen aan Europese veiligheidsnormen (CE-keur).