Doge Collection

Kies voor het ultieme zitcomfort!

Over Doge-Collection

De maatwerk-fauteuils van Doge worden in Nederland geproduceerd en staan voor kwaliteit en design.

De sta-op-hulp fauteuils beschikken standaard over 3 krachtige motoren, welke ieder afzonderlijk voor verstelling van rug, voet of sta-op-hulp zorgen.

Daarnaast zijn alle Doge sta-op-hulp stoelen voorzien van een unieke kantelfunctie, een eigenschap waar we trots op zijn! Op het moment dat u deze functie gebruikt zal namelijk de gehele stoel meekantelen inclusief de armleuningen. Deze kanteling zorgt voor een betere ergonomische zithouding en reduceert de belasting van de onderrug en het stuitje.

U kunt kiezen uit een uitgebreid kleurenpalet om de fauteuil te laten matchen bij uw huidige interieur.

Uiteraard is er een ruime keuze uit verschillende stoffen en leder waarbij behalve de stof ook het schuim een brandvertragende werking heeft.

De Staopstoel-Specialist heeft naast een aantal opgestelde sta-op-hulp stoelen van Doge ook een speciale meet stoel. Met deze meet stoel meten wij exact de juiste zitdiepte, zithoogte, zitbreedte en hoogte van de armleuningen. Door deze gegevens te combineren ontstaat de juiste pasvorm voor uw sta-op-hulp fauteuil. Na de juiste pasvorm te hebben bepaald in de meetstoel, stellen we de fauteuil in de showroom in op de juiste pasvorm en kunt u proefzitten. Uiteraard kunnen we de ingestelde pasvorm nog wat bijstellen. Vervolgens bestellen we de door u gekozen Doge fauteuil in de juiste pasvorm en bekleding.

Mocht u vervolgens na een aantal weken gebruik bij u thuis toch nog een aanpassing wensen, dan komen wij kosteloos bij u thuis de stoel nastellen.

Doge is KIWA gecertificeerd NEN-EN-ISO 9001:2008.

Alle Doge fauteuils en hulpmiddelen voldoen aan Europese veiligheidsnormen (CE-keur).

Doge maatwerk sta-op en relax fauteuils…

          Design, comfort & kwaliteit!

Een prachtig product van Hollandse bodem.
Alle Doge fauteuils worden geproduceerd in Nederland.

Met een Doge fauteuil is comfort gegarandeerd. Alle fauteuils worden op uw maten gemaakt waarbij gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen. De Doge fauteuils bieden de beste zitoplossingen voor iedereen die dit wil of nodig heeft.

Van klassiek tot modern, Doge heeft veel verschillende modellen en keuze uit veel stoffen en kleuren. Dankzij de verschillende opties en een ruim scala aan accessoires kan de fauteuil helemaal op uw wensen worden afgestemd. Bekijk alle modellen en de prachtige kleuren en creëer uw eigen fauteuil die past in uw interieur.

Alle fauteuils van Doge Collection zijn elektrisch verstelbaar en voorzien van een  unieke kantel/tilt verstelling die u bij geen enkele andere fauteuil zult vinden. Op het moment dat u de fauteuil laat kantelen om bijvoorbeeld de relax-stand te gebruiken, zullen de armleuningen mee kantelen met de fauteuil. Dit zorgt ervoor dat uw hele lichaam in de juiste houding blijft en u heerlijk ontspannen kunt relaxen.

Alle kenmerken van de Doge fauteuil:

» Voorzien van 3 motoren
» Op maat geproduceerd
» Snelle levertijden
» Unieke kantelfunctie
» Verschillende stoffen en kleuren
» Brandvertragende stoffering
» Brandvertragende schuimvulling
» Nederlandse fabricaat
» Passing / demonstratie op locatie