ONZE PUNTEN VAN VOORZORG

Uiteraard houdt de Staopstoel-Specialist rekening met de maatregelen omtrent het Coronavirus (Covid-19). We hebben onze punten van voorzorg voor u op een rijtje gezet. 

1,5 meter afstand
Onze showroom, bied voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Dit zullen wij hanteren. We zien erop toe dat er maximaal twee klanten en één medewerker in de showroom van de Staopstoel-Specialist is. Uiteraard volgen wij alle hygiëne maatregelen van het RIVM en/of de overheid.

Juiste hygiëne
Onze showroom is altijd schoon, maar nu zorgen we dat er extra controle is in deze. Pinautomaat, deurklinken, armleuningen van onze stoelen, tafels en het toiletten worden regelmatig en zeker na iedere klant gedesinfecteerd zodat u veilig kunt winkelen in onze showroom.

Afspraak buiten openingstijden maken
Liever een afspraak maken buiten openingstijden? Dat kan. Neem even contact met ons op en wij stellen ons flexibel op, zodat u met een gerust gevoel kunt winkelen.

Levertijden
Onze levertijden proberen wij nu in de hand te houden. In Nederland geproduceerde stoelen worden volgens de normale leveringstijden geleverd. Stoelen van buitenlandse fabrikanten kunnen op dit moment vertraging oplopen. Wij doen uiteraard onze uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren.

Heeft u symptomen of andere klachten?
Onze medewerkers met lichte symptomen of klachten blijven uiteraard thuis. Mocht u ook symptomen of klachten hebben, vragen wij u vriendelijk om het zelfde te doen, om onze werkplek en werknemers te behoeden van onnodige ziekteverschijnselen. Uiteraard bent u weer welkom wanneer u weer helemaal gezond bent.