Wij, de StaOpStoel-Specialist bieden u graag meer zekerheid voor de komende jaren. Daarom bieden wij u een All-in House service aan van 3 jaar voor maar € 30,- extra !

ALL IN SERVICE VOOR NIEUWE ZITMEUBELEN ALL IN HOUSE

“All In Service” (van All in House BV) is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel. Daarbij biedt “All In Service” een oplossing bij veel problemen die normaliter niet onder de garantie vallen. Hierbij kunt u denken aan constructieproblemen, vlekken of beschadigingen. Bij nieuwe lederen meubelen U ontvangt voldoende reinigings- en verzorgingsproducten voor de gehele serviceperiode. De verzorgingsproducten bieden het leder extra bescherming en zorgen ervoor dat deze in optimale conditie blijft.

Ontstaan er gedurende de serviceperiode problemen met de constructie, vlekken, beschadigingen of andere calamiteiten, dan biedt onze professionele servicedienst een oplossing.  Bij nieuwe textiele meubelen  Uw meubel krijgt eenmalig een onzichtbare beschermlaag, waardoor substanties op water-, olie- of vetbasis geen kans krijgen een blijvende vlek te veroorzaken.